Kymen piirin syyskokousterveisiä 2020

Kymen piiri syyskokousti 3.10.2020 Imatralla.
Sääntömääräinen syyskokous valitsi yksimielisesti puheenjohtaja Kai Karhukorpi (Lappeenranta) Kymen piirin hallituksen puheenjohtajaksi jatkokaudelle 2021.

Vuoden 2021 piirihallitukseen valittiin Lappeenrannasta seuraavat henkilöt (henkilökohtaiset varajäsenet suluissa):
Markku Papinniemi (Hannes Ruokokoski)
Jari Nalli (Ari Hooman)
Sami Behm (Ari Ruotsalainen)

 

Julkilausuma

Perussuomalaisten Kymen piiri esittää syvän huolestumisensa viime aikoina otsikoissa olleesta koulukiusaamisesta, jota tulisi oikeammin käsitellä rikoslain puitteissa. Koulukiusaamista on ollut aina, mutta sitä ei tule hyväksyä missään muodossa nyt tai tulevaisuudessa. Olemme huolissamme palveluverkkoihin kohdistuvista säästöistä, jotka näkyvät isompina kouluina, suurempina ryhmäkokoina ja vaikeammin valvottavina lapsi- ja nuorisoryhminä. Istuvan hallituksen jatkuvat kurjistamistoimet ovat omiaan lisäämään pahoinvointia niin kouluissa, kuin kotioloissakin. Näin ei voi jatkua.

Lasten- ja nuorten keskuudessa väkivalta ja koulukiusaaminen on raaistunut ja muuttanut muotoaan. Yhteiskunnan on pystyttävä vastaamaan siihen.

Kymen Perussuomalaiset edellyttävät välittömiä toimia koulukiusaamiseen puuttumiseksi. Keinoina toimivat pienkoulujen säilyttäminen, ryhmäkokojen pitäminen pieninä, riittävä määrä henkilökuntaa joilla on keinot ja valmius puuttua kiusaamiseen, kiusaajien siirto koulusta toiseen sekä mahdolliset lakimuutokset.
Kiusaajat on aina saatava vastuuseen ja uhrin turvallisuus sekä oppimisrauha taattava. Uhri ei saa jäädä yksin.
Perussuomalaiset Kymen piiri – pienemmän ja heikomman puolella.

Lisätiedot ja kyselyt
Kai Karhukorpi
Puheenjohtaja
Perussuomalaiset Kymen piiri ry
050 558 9837
kai.karhukorpi@nullgmail.com

Kirjoitettu 3.10.2020

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa